Juli

Godkväll!
 
Här sitter jag på jobbet och inväntar att dem sista tjugo minutrarna skall springa förbi. Idag har det verkligen varit super duper många epost att göra! Jag landade på över 111 styckna och det är riktigt mycket om jag jämnför med hur det har sett ut de senaste dagarna. Pust :) 
 
Nu skall jag strax åka jobbtaxi hem för och sen sova. Det skall bli så skönt! 
 
Föresten så ser det ut som att jag och min andra halva kommer på semester i Sverige 20-29 Augusti. Det skall bli så roligt att få visa honom vart jag är uppväxt och få se hans Göteborg. Känns lite lustigt att vi snart har känt varandra i ett år, men ännu inte varit i Sverige tillsammans. Så det är verkligen på tiden så att säga! Jag ser verkligen fram emot den resan och hoppas på många nya minnen. 
 
Föresten så fyllde min fina goa lilla syster 15år igår, jisses vad tiden går fort! Jag hade egentligen planerat en semester så att jag kunde vara hemma när hon fyllde, men fick tyvärr avboka den på grund av jobbet. Men snart så ses vi min fina syster och då kan vi minsann ha ett litet mini kalas igen för dig om du vill <3. 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk.